Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21569
Title: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Мікропроцесорні пристрої в системах електричної тяги»
Authors: Нерубацький, Володимир Павлович
Гордієнко, Денис Анатолійович
Issue Date: 2024
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Мікропроцесорні пристрої в системах електричної тяги» / укладачі: В. П. Нерубацький, Д. А. Гордієнко; кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. - Харків: УкрДУЗТ, 2024. - 52 с.
Abstract: Основною метою виконання здобувачами вищої освіти лабораторних робіт з дисципліни «Мікропроцесорні пристрої в системах електричної тяги» є вивчення типових електронних схем, принципів будови та дослідження їхньої роботи. Попередня підготовка здобувача вищої освіти до виконання кожної з лабораторних робіт передбачає самостійне ознайомлення з описом лабораторної роботи та рекомендованою літературою, підготовкою попереднього звіту до лабораторної роботи, у якому мають бути відображені мета роботи, досліджувані електричні схеми, результати виконання попередніх розрахунків, заготовки таблиць, до яких будуть заноситися дані експериментальних досліджень.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21569
Appears in Collections:2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.