Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21686
Назва: Основи теорії складних систем
Автори: Приходько, Сергій Іванович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Основи теорії складних систем". Освітній рівень : третій (освітньо-науковий) ; галузь знань : 17 Електроніка, автоматизація та електронні комунікації ; спеціальність : 172 Телекомунікації та радіотехніка ; освітньо-наукова програма : Телекомунікації та радіотехніка / укладач С. І. Приходько. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 5 с.
Короткий огляд (реферат): В процесі вивчення дисципліни набуваються знання з використання методів теорії складних систем при розв’язанні практичних задач в глузі телекомунікацій. Метою вивчення дисципліни є теоретична та практична підготовка з вивчення методів аналізу складних систем; застосування методологій системного аналізу для математичного моделювання та проєктування телекомунікаційних систем. Практичні заняття дозволять набути навички використання комп’ютерного апаратного та програмного забезпечення, необхідного під час розв'язання та аналізу професійних задач у сфері телекомунікацій та радіотехніки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21686
Розташовується у зібраннях:ОНП "Телекомунікації та радіотехніка"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf174.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.