Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21712
Назва: Мережеві служби та додатки
Автори: Штомпель, Микола Анатолійович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Мережеві служби та додатки". Освітній рівень : другий (магістерський) ; галузь знань : 27 Транспорт ; спеціальність : 273 Залізничний транспорт ; освітня програма : Комп’ютерні мережеві технології / укладач М. А. Штомпель. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 5 с.
Короткий огляд (реферат): Мережеві служби та додатки відіграють важливу роль при впровадженні новітніх технологій та забезпеченні перевізного процесу на залізничному транспорті. При цьому постійно зростають вимоги щодо кількісного складу та якісних показників різноманітних інфокомунікаційних послуг, що надаються працівникам залізничного транспорту та іншим користувачам інфокомунікаційних систем та мереж залізничного транспорту. У даному курсі розглядаються принципи функціонування та характеристики мережевих служб, принципи реалізації та структури мережевих протоколів при побудові інфокомунікаційних систем та мереж залізничного транспорту на основі комп’ютерних мережевих технологій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21712
Розташовується у зібраннях:ОНП "Комп’ютерні мережеві технології"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf299.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.