Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21726
Назва: Новітні методи та засоби обробки інформації
Автори: Ковтун, Ірина Володимирівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Новітні методи та засоби обробки інформації". Освітній рівень : другий (магістерський) ; галузь знань : 27 Транспорт ; спеціальність : 273 Залізничний транспорт ; освітня програма : Комп’ютерні мережеві технології / укладач І. В. Ковтун. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 6 с.
Короткий огляд (реферат): Метою навчального процесу є освоєння студентами сучасних технологій для обробки і аналізу інформації; освоєння ефективних методів обробки інформації із застосуванням сучасних ЕОМ; формування цілісної системи знань в області створення, накопичення, обробки та використання інформаційних ресурсів; придбання методологічних основ і практичних навичок обробки інформації, моделювання мультимедіа технологій. Оволодіння студентами комплексом знань в сфері мультимедіа технологій, системами і методами моделювання, зберігання і відтворення текстової, графічної, звукової, відеоінформації, їх складових та отримання на основі цих знань практичних навичок і теоретичних знань, необхідних для творчого підходу в подальшій професійній роботі. Оволодіння студентами методами створення сучасних мультимедійних продуктів; комп'ютерними програмними, технічними засобами в сфері мультимедіа: графічних, текстових, звукових і відео. Придбання на основі набутих знань практичних навичок, необхідних для розробки мультимедіа продукції. Оволодіння концептуальними моделями розробки, обробки, використання і зберігання мультимедійних документів; стратегією вибору систем мультимедіа. Цілями та завданнями навчальної дисципліни є набуття студентами є: освоєння студентами сучасних технологій для обробки і аналізу інформації; освоєння ефективних методів обробки інформації із застосуванням сучасних ЕОМ; формування цілісної системи знань в області створення, накопичення, обробки та використання інформаційних ресурсів; придбання методологічних основ і практичних навичок обробки інформації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21726
Розташовується у зібраннях:ОНП "Комп’ютерні мережеві технології"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf400.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.