Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21753
Назва: Єдина транспортна система
Автори: Дейнека, Олександр Георгійович
Лук’янова, Олена Миколаївна
Гараєв, Мікаіл Вагифовіч
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Єдина транспортна система". 2023-2024 н.р. ; рівень вищої освіти : перший (бакалавр) ; галузь знань : 07 Управління та адміністрування ; спеціальність : 071 Облік і оподаткування ; освітня програма : Облік, аудит та оподаткування (ОАО) / укладачі : О. Г. Дейнека, О. М. Лук'янова, М. В. Гараєв. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 8 с.
Короткий огляд (реферат): Транспорт — одна з найважливіших галузей матеріального виробництва, яка забезпечує виробничі і невиробничі потреби господарства і населення країни в усіх видах перевезення. Без транспорту не було б територіального поділу праці. Тільки він може забезпечити обмін товарами між окремими територіями, тобто внутрішні і зовнішні економічні зв'язки. Вивчення курсу дає основу уявлення про властивості та характеристики транспорту як системи взаємозв'язку простору, часу та витрат на переміщення предмета перевезення, структуру та зміст транспортних процесів, а також дозволяє виявити об'єктивну необхідність транспортного обслуговування національної економіки та населення, а також сформувати уявлення про фізичні компоненти транспорту, їхні взаємозв'язки й умови функціонування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21753
Розташовується у зібраннях:ОП "Облік, аудит та оподаткування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf392.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.