Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21805
Назва: Фінансовий облік 2
Автори: Кірдіна, Олена Григорівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Фінансовий облік 2". 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : перший (бакалавр) ; галузь знань : 07 Управління і адміністрування ; спеціальність : 071 Облік і оподаткування ; освітня програма : Облік, аудит та оподаткування / укладач О. Г. Кірдіна. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 6 с.
Короткий огляд (реферат): Фінансовий облік є обов’язковим видом обліку. Найважливішими його принципами є безперервність та послідовність, повне висвітлення, автономність, він надає користувачам (як правило, зовнішнім) повну, правдиву та своєчасну інформацію про фінансовий стан, результати діяльності та рух грошових коштів на підприємстві. Саме фінансовий облік є всеохоплюючим (обліковуються усі без винятку активи та їх джерела, процеси, що відбуваються на підприємстві), вирізняється системністю (будується за строго встановленими правилами, функціонує від створення підприємства і до його ліквідації). Дисципліна «Фінансовий облік 2» посідає важливе місце серед навчальних дисциплін, які формують фахівця з обліку і оподаткування. Потреба у кваліфікованих фахівцях є очевидною як на макро, так і на мікрорівні. «Фінансовий облік 2» віднесено до циклу нормативних дисциплін професійного блоку та орієнтоване на засвоєння слухачами бакалаврських програм.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21805
Розташовується у зібраннях:ОП "Облік, аудит та оподаткування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf501.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.