Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21822
Назва: Статистика
Автори: Лисьонкова, Наталія Миколаївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Статистика". 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : перший (бакалавр) ; галузь знань : 07 Управління і адміністрування ; спеціальність : 071 Облік і оподаткування ; освітня програма : Облік, аудит і оподаткування / укладач Н. М. Лисьонкова. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 7 с.
Короткий огляд (реферат): У системі економічного навчання місце статистики як дисципліни зумовлене її роллю в науковій та практичній діяльності суспільства. У сучасному розумінні слово "статистика" має декілька значень:  дані, які характеризують масові процеси або вища;  діяльність системи статистичних установ із збирання та обробки даних, що характеризують всі аспекти державного життя;  наука, яка має свій предмет та методи. Теорія статистики – одна з основних дисциплін у системі економічної освіти, вона відіграє дуже важливу роль у вивченні суспільних явищ. За допомогою показників, які вивчає дисципліна розраховують основні показники роботи підприємств різної форми та господарської діяльності. Які дають змогу зробити аналіз та прогнозні розрахунки роботи підприємства. Знання та навички статистичного аналізу соціально-економічної інформації є однією з передумов поглиблення аналітичної роботи на всіх рівнях управління та обґрунтування управлінських рішень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21822
Розташовується у зібраннях:ОП "Облік, аудит та оподаткування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf518.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.