Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21868
Назва: Організація дослідницько-інноваційної діяльності
Автори: Ковтун, Ірина Володимирівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Організація дослідницько-інноваційної діяльності". ІІ семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : другий (магістерський) ; галузь знань : 27 Транспорт ; спеціальність : 273 Залізничний транспорт ; освітня програма : Комп’ютерні мережеві технології / укладач І. В. Ковтун. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 8 с.
Короткий огляд (реферат): Організація дослідницько-інноваційної діяльності сприяє розробці новітніх технологій, завдяки яким відбувається підвищення якості організації перевізного процесу на залізничному транспорті. Цілями та завданнями навчальної дисципліни є набуття студентами: 1) знань, що визначаються змістовними модулями навчальної дисципліни, згрупованими у такі блоки: змістовні характеристики і регулювання інноваційної діяльності. Управління інноваційними процесами і інноваційна політика підприємства; інноваційний проект: організаційні і фінансові аспекти планування і реалізації. Інновації і стратегії на рівні компанії: теоретичні концепції і практичні підходи. Забезпечення інноваційної діяльності; інновації і стратегії на рівні компанії: теоретичні концепції і практичні підходи. Забезпечення інноваційної діяльності; підприємництво в інноваційній сфері. Фінансування інноваційної діяльності. 2) умінь: проводити дослідження інноваційних процесів; аналізувати ефективність інновацій і ефективність інноваційної діяльності; використовувати для вирішення аналітичних і дослідницьких завдань сучасні технічні засоби і інформаційні технології; застосовувати відомі та нові рішення, співвідношення і програми для сучасних та перспективних телекомунікаційних мереж.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21868
Розташовується у зібраннях:ОПП "Комп’ютерні мережеві технології"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf211.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.