Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21926
Назва: Дослідження операцій в транспортних системах
Автори: Резуненко, Марина Євгенівна
Наземцева, Людмила Василівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Дослідження операцій в транспортних системах". ІІ семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : перший (бакалавр) ; галузь знань : 26 Цивільна безпека ; спеціальність : 263 Цивільна безпека ; освітня програма : Безпека та охорона праці на залізничному транспорті (БОП) / укладачі : М. Є. Резуненко, Л. В. Наземцева. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 9 с.
Короткий огляд (реферат): Ефективна та надійна робота будь-якої транспортної системи, зокрема залізниці, неможлива без використання сучасних підходів та технологій управління, завдяки яким обираються найбільш раціональні та економічно обґрунтовані рішення на етапах як проектування виробничих потужностей та інфраструктури, так і їх експлуатації. Визначення найбільш ефективного (оптимального) шляху розв’язання поставленої задачі часто неможливо без застосування наукових підходів та математичних розрахунків. Це і створило передумови для виникнення такої наукової дисципліни, як дослідження операцій, метою якої є розробка і вивчення спеціальних наукових методів, які покликані забезпечувати кількісне обґрунтування рішень, які приймаються з організації управління. Дисципліна «Дослідження операцій в транспортних системах» має теоретичну та практичну спрямованість на вирішення широкого спектра прикладних питань на усіх рівнях ієрархії управління щодо обрання та аналізу найкращих, оптимальних господарських рішень з урахуванням наявних умов та обмежень. Безперечно, остаточне рішення щодо організації того чи іншого комплексу заходів належить до компетенції відповідальних осіб, завдання дослідження операцій – підготувати кількісні дані та рекомендації, які полегшують обґрунтування прийняття того чи іншого рішення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21926
Розташовується у зібраннях:ОП "Безпека та охорона праці на залізничному транспорті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf296.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.