Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21947
Title: Визначення техніко-економічних параметрів гібридних локомотивів з урахуванням технічніко-експлуатаційних та вартісних показників
Authors: Фалендиш, Анатолій Петрович
Гатченко, Вікторія Олександрівна
Володарець, Микита Віталійович
Issue Date: 2014
Publisher: Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Citation: Фалендиш А. П. Визначення техніко-економічних параметрів гібридних локомотивів з урахуванням технічніко-експлуатаційних та вартісних показників / А. П. Фалендиш, В. О. Гатченко, М. В. Володарець // Інноваційні технології на залізничному транспорті: збірник наукових праць конф., 31 березня - 07 квітня 2014 р. – Луганськ: СНУ ім. В. Даля, 2014. – С. 95-97.
Abstract: Можливим способом підвищення економічності експлуатації маневрових тепловозів є заміна існуючої дизель-генераторної установки на дизель-генераторну установку малої потужності з накопичувачем енергії, тобто створення, так званого, гібридного локомотива. Виникає необхідність у вирішенні питань, що пов’язані з вибором типів і характеристик локомотивів, що мають гібридний привід. Ці питання завжди знаходили відображення у дослідженнях вчених і спеціалістів залізничного транспорту і є дуже актуальними, особливо в наш час.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21947
Appears in Collections:2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Фалендиш.pdf1.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.