Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21965
Назва: Система управління навколишнім середовищем, як інструмент підприємства залізничного транспорту
Автори: Ніколаєнко, Анна Олександрівна
Дата публікації: 2008
Видавництво: Ніколаєнко
Бібліографічний опис: Ніколаєнко А. О. Система управління навколишнім середовищем, як інструмент підприємства залізничного транспорту / А. О. Ніколаєнко // Современные проблемы подготовки производства, заготовительного производства, обработки, сборки и ремонта в промышленности и на транспорте: vатериалы 8-го Международного научно-технического семинара (26–28 февраля 2008 г.). – Киев: АТМ Украины, 2008.– С. 188-189.
Короткий огляд (реферат): Аналіз сучасних тенденцій, основних фондів та проблем розвитку транспортної інфраструктури залізниці показує, що вони прийняли системний характер та потребують комплексного підходу до вирішення. Прогнозоване зростання попиту на перевезення усіх видів транспорту з однієї сторони та негативні явища у транспортній системі у цілому з іншої, складає загрозу загальноекономічному зростанню України та послабленню її позицій на світовому ринку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21965
Розташовується у зібраннях:2008

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ніколаєнко.pdf1.23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.