Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21987
Назва: Економічний аналіз господарської діяльності на залізничному транспорті
Автори: Калабухін, Юрій Євгенович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Економічний аналіз господарської діяльності на залізничному транспорті". І семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : перший (бакалаврський) ; галузь знань : 07 Управління і адміністрування ; спеціальність : 076 Підприємництво та торгівля ; освітня програма : Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (ПТБД) / укладач Ю. Є. Калабухін. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 10 с.
Короткий огляд (реферат): Для забезпечення успіху на ринку, створення належного іміджу підприємству потрібен якісний системний, комплексний аналіз усіх показників фінансово-господарської діяльності, спрямований на прогнозування подальшого розвитку, на вироблення рекомендацій для прийняття продуманих і обґрунтованих рішень щодо підвищення конкурентоспроможності та отримання максимального прибутку. Цей курс спрямований на набуття потрібними знаннями та навичками застосування методів та інструментів економічного аналізу на підприємствах залізничного транспорту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/21987
Розташовується у зібраннях:ОП "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf902.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.