Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22052
Назва: Основи економіки транспорту
Автори: Куделя, Вікторія Іванівна
Яковенко, Валентина Григорівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Основи економіки транспорту". Для здобувачів I рівня освіти (бакалаврського) ; галузь знань : 27 Транспорт ; спеціальність : 275.02 Транспортні технології (на залізничному транспорті) ; освітня програма : Митний контроль на транспорті (залізничний транспорт) (МКТ) / укладачі : В. І. Куделя, В. Г. Яковенко. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 11 с.
Короткий огляд (реферат): Основи економіки транспорту посідає важливе місце в процесі підготовки і прийняття господарських рішень в галузі транспорту, є невід’ємною частиною системи управління економічною діяльністю транспортних підприємств, забезпечує науковість і обґрунтованість планування організаційноекономічних процесів залізниць та їх структурних підрозділів, є важливою частиною підготовки фахівців галузі, сприяє всебічному розвитку та поглибленню економічного мислення майбутніх економістів. Ця дисципліна вивчає галузь з точки зору соціальних відносин, що виникають у процесі транспортного виробництва, досліджує прояви об’єктивних економічних законів, а також закономірності функціонування залізничного транспорту як сфери матеріального виробництва. Опанування теоретичними знаннями та навичками під час вивчення дисципліни дозволить спеціалістам на виробництві кваліфіковано вирішувати комплекс організаційних, економічних, технологічних, технічних завдань, вивчати і використовувати нові методи роботи на залізниці України, вміти самостійно розробляти норми і нормативи процесів виробництва тощо, що дозволяє структурувати і вирішувати економічні проблеми підприємств залізничного транспорту і, таким чином, забезпечувати його конкурентоспроможність на ринку транспортних послуг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22052
Розташовується у зібраннях:ОП "Організація міжнародних перевезень"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf307.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.