Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22082
Назва: Транспортне право
Автори: Кім, Катерина Володимирівна
Малихіна, Яна Анатоліївна
Павліченко, Володимир Миколайович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Транспортне право". Семестр та рік навчання І, ІІ семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : перший (бакалавр) ; галузь знань : 27 Транспорт ; шифр та назва спеціальності : 275.02 Транспортні технології (на залізничному транспорті) / укладачі : К. В. Кім, Я. А. Малихіна, В. М. Павліченко. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 13 с.
Короткий огляд (реферат): Розвиток транспорту зумовив активізацію національної транспортної політики, чому сприяє унікальне географічне розташування України, що має забезпечити органічне приєднання її до світового співтовариства, передусім, завдяки просуванню на зовнішніх ринках послуг національного транспорту. У зв’язку з цим має місце стійка тенденція до збільшення обсягів міжнародної торгівлі та визначення найоптимальніших вантажопотоків із найменшими витратами. Транспортне право України є міжгалузевим комплексом, який складається з норм різних галузей права. Підставою для їх об’єднання є матеріальна відокремленість транспортної діяльності, регулювати яку і покликане транспортне право В процесі вивчення курсу студенти отримують знання, вміння і навички, що дозволяють організовувати перевезення вантажів і пасажирів у внутрішньодержавному та міжнародному сполученнях різними видами транспорту відповідно до правових норм, зазначених в діючих нормативно-правових актах. Основним сенсом викладання навчальної дисципліни “Транспортне право” є знання транспортно-правових норм, понять та класифікацій норм транспортного права, організаційно-правових засад діяльності всіх видів транспорту загального користування як в межах України так і при міжнародних перевезеннях та уявлення щодо прийомів та організації регулювання діяльності інших видів транспорту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22082
Розташовується у зібраннях:ОП "Організація міжнародних перевезень"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf339.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.