Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22274
Title: Дослідження динамічних навантажень, які діють на вагон-платформу зчленованого типу з контейнерами при експлуатаційних режимах навантаження
Authors: Ловська, Альона Олександрівна
Issue Date: 2017
Publisher: Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Citation: Ловська А.О. Дослідження динамічних навантажень, які діють на вагон-платформу зчленованого типу з контейнерами при експлуатаційних режимах навантаження / А. О. Ловська // Проблеми розвитку транспорту і логістики: збірник наукових праць за матеріалами VII-ї Міжнародної науково-практичної конференції, Сєвєродонецьк-Одеса, 26-28 квітня 2017 р. – Сєвєродонецьк: СНУ ім. В. Даля, 2017. – С. 97-98.
Abstract: Розвиток конкурентного середовища на ринку залізничних послуг, а також підвищення ефективності його функціонування вимагає створення рухомого складу нового покоління з підвищеними техніко-економічними показниками, а також комбінованих транспортних систем. Недостатній рівень поповнення вагонного парку Укрзалізниці за останні роки зумовлює необхідність впровадження в експлуатацію нових технічних рішень щодо удосконалення несучих конструкцій кузовів вагонів для здійснення потреб у перевезеннях завданої номенклатури вантажів.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22274
Appears in Collections:2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ловська.pdf1.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.