Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22276
Title: Особливості використання математичних моделей для отримання характеристик пятен нагріву при термічній правці несучих систем вантажних вагонів
Authors: Фомін, Олексій Вікторович
Логвіненко, Олександр Анатолійович
Бурлуцький, Олексій Вікторович
Issue Date: 2017
Publisher: Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Citation: Фомін О.В. Особливості використання математичних моделей для отримання характеристик пятен нагріву при термічній правці несучих систем вантажних вагонів / О. В. Фомін, О. А. Логвіненко, О. В. Бурлуцький // Проблеми розвитку транспорту і логістики: збірник наукових праць за матеріалами VII-ї Міжнародної науково-практичної конференції, Сєвєродонецьк-Одеса, 26-28 квітня 2017 р. – Сєвєродонецьк: СНУ ім. В. Даля, 2017. – С. 113-114.
Abstract: В прискоренні соціально-економічного розвитку України основна роль відводиться транспортному машинобудуванню. До однієї з його перспективних галузей, яка в цілому орієнтована на виробництво різноманітних моделей вантажних вагонів, слід віднести вагонобудування, оскільки залізничний транспорт є одним із вагомих чинників нормального існування економіки країни. В його розвитку великого значення набуває зварювальне виробництво, як один з провідних технологічних процесів у створенні зварювальних конструкцій, застосування яких забезпечує значну економію матеріалів та трудових ресурсів.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22276
Appears in Collections:2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Фомін.pdf2.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.