Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22313
Назва: Міжнародні логістичні системи
Автори: Примаченко, Ганна Олександрівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Міжнародні логістичні системи". І семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : перший (бакалавр) ; галузь знань : 27 Транспорт ; спеціальність : 275.02 Транспортні технології (на залізничному транспорті) ; освітня програма : Сервіс на транспорті та логістика (ТСЛ) / укладач Г. В. Примаченко. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 9 с.
Короткий огляд (реферат): Предметом вивчення навчальної дисципліни «Міжнародні логістичні системи» є вивчення технічних засобів, технології та організації роботи окремих видів транспорту, що входять до транспортної системи України, а також основних логістичних підходів в транспортній діяльності. Згідно з кваліфікаційною характеристикою фахівець у галузі транспортні технології повинен знати структуру транспортної системи України та інших провідних держав світу, характеристику роботи і техніко-економічні показники окремих видів транспорту, методику вибору раціональної схеми перевезення і видів транспорту, напрямки розвитку транспортної системи України, а також отримати навички у проектуванні логістичних систем на транспорті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22313
Розташовується у зібраннях:ОП "Транспортний сервіс та логістика"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf507 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.