Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22324
Назва: Залізничні станції та вузли
Автори: Крячко, Катерина Віталіївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Залізничні станції та вузли". І та ІІ семестри 2023-2024 н.р. ; (V курс заочної форми здобуття вищої освіти) ; освітній рівень : перший (бакалавр) ; галузь знань : 27 Транспорт ; спеціальність : 275.02 Транспортні технології (на залізничному транспорті) ; освітні програми : Організація перевезень і управління на транспорті (ОПУТ), Митний контроль на транспорті (залізничний транспорт) (МКТ), Транспортний сервіс і логістика (ТСЛ) / укладач К. В. Крячко. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 10 с.
Короткий огляд (реферат): Залізничні станції і вузли є основою транспортного комплексу країни. Вони, як роздільні пункти, на залізничних лініях забезпечують необхідну їх пропускну спроможність і виконання графіку руху поїздів, організовують роботу з виконання плану навантаження-вивантаження вантажів, технічне обслуговування рухомого складу та необхідну його тривалість при виконанні технологічних операцій, розформуванняформування вагонопотоків. Мета курсу полягає у розгляді питань проектування та розміщення роздільних пунктів на мережі транспортного комплексу країни, методів розрахунку їх основних пристроїв, систем та конструкцій, а також у вивченні питань забезпечення їх необхідної пропускної та переробної спроможності. Також він націлений на опрацювання основних питань щодо вивчення та вдосконалення сортувального процесу на мережі залізниць України та зарубіжжя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22324
Розташовується у зібраннях:ОП "Транспортний сервіс та логістика"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf481.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.