Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22412
Назва: Системи керування рухом поїздів
Автори: Сіроклин, Іван Миколайович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Системи керування рухом поїздів". Семестр 5 ; освітній рівень : перший (бакалавр) ; галузь знань : 27 Транспорт ; спеціальність : 275.02 Транспортні технології (на залізничному транспорті) ; освітні програми : Організація перевезень і управління на транспорті (ОПУТ), Організація міжнародних перевезень (ОМП), Митний контроль на транспорті (МКТ) / укладач І. М. Сіроклин. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 7 с.
Короткий огляд (реферат): Розповідається фахівцям з управління процесами перевезень на залізничному транспорті все, що їм потрібно знати про сучасні системи автоматики та транспортні технології. Це оглядовий курс, що розкриває різноманіття систем за призначенням та вимогам до них. Особлива увага приділяється системам, що відповідають за безпеку руху. Розкриваються дві компоненти сучасних систем на транспорті: hardware - як різноманіття пристроїв, датчиків та особливості фізичної реалізації систем, та software - як підходи до аналізу, прогнозуванню та логіці роботи систем. Курс поєднує оглядовий матеріал та практичні кейси роботи з системами та реальними проектами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22412
Розташовується у зібраннях:ОП "Організація міжнародних перевезень"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf768.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.