Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22420
Назва: Механізм функціонування міжнародних систем метрології, стандартизації, управління якістю та сертифікації
Автори: Тимофєєв, Сергій Сергійович
Колесник, М. А.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Асоціація технологів-машинобудівників України
Бібліографічний опис: Тимофєєв С. С. Механізм функціонування міжнародних систем метрології, стандартизації, управління якістю та сертифікації / С. С. Тимофєєв, М. А. Колесник // Якість, стандартизація, контроль: теорія та практика: матеріали 19-ї Міжнародної науково-практичної конференції, 09-13 вересня 2019 р., м. Одеса. – Київ: АТМ України, 2019.– С. 129-131.
Короткий огляд (реферат): Випробовування і контроль якості продукції, сертифікація, акредитація метрологічних лабораторій пов'язані з діями, що основані на національних системах вимірювань. При оцінюванні продукції за вимогами стандартів здійснюються вимірювання різних параметрів, починаючи від характеристик самої продукції до параметрів зовнішніх впливів при її зберіганні, транспортуванні та використанні. При сертифікаційних випробовуваннях, встановлюється відповідність товару обов'язковим вимогам, методика і практика вимірювань безпосередньо впливає на відповідність результатів, що пов'язано з визнанням сертифікату.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22420
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тимофєєв.pdf2.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.