Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22504
Назва: САПР прикордонних роздільних пунктів
Автори: Огар, Олександр Миколайович
Гурін, Дмитро Олегович
Пестременко-Скрипка, Оксана Сергіївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "САПР прикордонних роздільних пунктів". ІІ семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : другий (магістерський) ; галузь знань : 27 Транспорт ; спеціальність : 275.02 Транспортні технології (на залізничному транспорті) ; освітня програма : Митний контроль на транспорті (залізничний транспорт) (МКТ) / укладачі : Д. О. Гурін, О. М. Огар, О. С. Пестременко-Скрипка. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 8 с.
Короткий огляд (реферат): Терміном «системи автоматизованого проектування» (САПР) в теперішній час визначають процес проектування і раціональний розподіл ресурсів між людиною і машиною з використанням засобів машинної графіки. Поняття «машинна графіка» включає в себе апаратні і програмні засоби, що забезпечують створення,збереження і обробку графічних зображень за допомогою ЕОМ. Автоматизовані системи проектування стають звичайним інструментом конструктора і технолога. При цьому кожна категорія завдань пред’являє свої вимоги до програмних продуктів. У сучасних умовах завдання, пов’язані з проектуванням залізничних станцій та вузлів, вирішуються з використанням засобів машинної графіки. Для цього розроблено прикладні автоматизовані системи для проектування залізничних станцій та вузлів, що представляють собою комплексну систему реалізації схемних рішень на основі використання ПЕОМ. Дисципліна «САПР прикордонних роздільних пунктів» входить до блоку базових дисциплін професійної підготовки магістра за спеціальністю 275.02 Транспортні технології (на залізничному транспорті). Вивчаючі цей курс, студенти освоять методи, моделі і процедури автоматизованого проектування роздільних пунктів, в тому числі і прикордонних, навчаться формувати оригінальні геометричні моделі побудови їх планів та отримають навики проектування об’єктів залізничної інфраструктури різного рівня складності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22504
Розташовується у зібраннях:ОПП "Митний контроль на транспорті (залізничний транспорт)"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf659.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.