Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22552
Назва: Ділова іноземна мова
Автори: Донець, Світлана Михайлівна
Антонова, Вікторія Федорівна
Пономаренко, Віталій Євгенович
Ель Кассем, Олена Володимирівна
Панченко, Владислав Вадимович
Березний, Віктор Миколайович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Ділова іноземна мова". Семестр 1, 2 2023-2024 н.р. ; рівень вищої освіти : другий (магістерський) ; галузь знань : 27 Транспорт ; спеціальність : 275.02 Транспортні технології (на залізничному транспорті) ; освітні програми : Організація перевезень і управління на транспорті (ОПУТ), Організація міжнародних перевезень (ОМП), Митний контроль на транспорті (МКТ) / укладачі : С. М. Донець, В. Ф. Антонова, В. Є. Пономаренко, О. В. Ель Кассем, В. В. Панченко, В. М. Березний. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 8 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Ділова іноземна мова» є формування необхідної комунікативної компетенції у сфері ділового спілкування в усній і письмовій мовах у побутовому та професійному середовищі, удосконалення підготовки фахівців для залізничного транспорту. Основними завданнями вивчення ділової англійської мови в залізничному вищому навчальному закладі є набуття навичок розмовної англійської мови на фаховому рівні; набуття навичок спілкування як у письмовій, так і в усній формах у сфері бізнесу; набуття навичок перекладу англійського оригінального тексту у межах своєї спеціальності; оволодіння практичною граматикою англійської мови та грамотного перекладу тексту; підготовка студентів до спілкування в усній та письмовій формах англійською мовою в межах своєї спеціальності; оволодіння навичками роботи з бізнесовою документацією англійською мовою; оволодіння базовим вокабуляром та діловою лексикою в обсязі приблизно 1500 лексичних одиниць та ідіоматичних виразів; формування вмінь та навичок самостійної роботи з англомовними текстами; розвиток навичок усного спілкування у бізнесі; ознайомлення з новітніми досягненнями науки та техніки в галузі залізничного транспорту англомовних країн.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22552
Розташовується у зібраннях:ОПП "Організація міжнародних перевезень"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf505.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.