Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22561
Назва: Управління ланцюгом постачання
Автори: Примаченко, Ганна Олександрівна
Арсененко, Данила Володимирович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Управління ланцюгом постачання". І семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : другий (магістр) ; галузь знань : 27 Транспорт ; спеціальність : 275.02 Транспортні технології (на залізничному транспорті) ; освітні програми : Організація перевезень і управління на транспорті (ОПУТ), Організація міжнародних перевезень (ОМП), Митний контроль на транспорті (МКТ) / укладачі : Г. О. Примаченко, Д. В. Арсененко. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 8 с.
Короткий огляд (реферат): Отримання знань щодо порядку організації руху інформаційного та матеріального потоку на транспорті та в інших організаціях базується на порядку пошуку оптимальних місць розташування виробничих складових та порядку розрахунку необхідних обсягів запасів та методів їх відновлення на складі. Тому дисципліна «Управління ланцюгом постачання» повинна надати основні методики оцінки комерційних пропозицій організаційпостачальників та мати загальне уявлення про пакет документів які необхідні для початку руху матеріального потоку. Сукупність методів, яки досліджують всі елементі, через які проходить матеріальний потік від моменту свого виникнення у місці зародження і до моменту погашення у кінцевого споживача. називається ланцюгом постачань. Згідно з кваліфікаційною характеристикою фахівець у галузі організації перевезень та управління на залізничному транспорті повинен знати принципи роботи з матеріальним потоком (вантажами), вміти організовувати просування матеріалів через транспортну мережу, яка є однією з основних складових ланцюга постачань, знати загальну необхідну для переміщення матеріального потоку документацію, а саме: митні, дозвільні та інші документи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22561
Розташовується у зібраннях:ОПП "Організація міжнародних перевезень"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf677.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.