Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22601
Назва: Біржова діяльність
Автори: Назаренко, Ірина Леонідівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Біржова діяльність". II семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : перший (бакалавр) ; галузь знань : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність ; шифр та назва спеціальності : Підприємництво та торгівля / укладач І. Л. Назаренко. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 11 с.
Короткий огляд (реферат): Неможливо уявити собі сучасний світ без бірж. Саме на біржах визначаються світові ціни на нафту, газ, пшеницю та інші ресурси, а також на валюту, цінні папери тощо. Учені та практики відзначають, що біржовий ринок є найефективнішою формою організованої торгівлі, який вже існує не одну сотню років. Перші біржі виникли як результат прагнення учасників ринку удосконалити ярмаркову та оптову ринкову торгівлю, яка відбувалась виключно на регіональних рівнях. Нині біржа є однією з ключових економічних організацій, що сприяє динамічному розвитку міжнародної торгівлі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22601
Розташовується у зібраннях:ОП "Підприємництво"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf473.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.