Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22614
Назва: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Енерго- та ресурсозберігаючі технології»
Автори: Ананьєва, Ольга Михайлівна
Бабаєв, Михайло Михайлович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Енерго- та ресурсозберігаючі технології» для здобувачів за другим (магістерським) рівнем денної форми здобуття вищої освіти спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» / укладачі : О. М. Ананьєва, М. М. Бабаєв ; кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. - Харків : УкрДУЗТ, 2024. - 40 с.
Короткий огляд (реферат): Актуальність вивчення предмету «Енерго- та ресурсозберігаючі технології» на залізничному транспорті є особливо важливою, оскільки залізниця використовує значну кількість енергії та має великий вплив на довкілля. Зростаюча залежність суспільства від енергетичних ресурсів підкреслює важливість ефективного використання цих ресурсів і розвитку альтернативних джерел енергії для забезпечення стійкості енергетичного сектору та економічного розвитку. Енергозбереження сприяє зменшенню викидів шкідливих газів та обмеженню глобального потепління, що є однією з ключових проблем сучасності. Може призвести до зниження витрат на споживання енергії як для окремих споживачів, так і для держави в цілому.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22614
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf551.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.