Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22638
Назва: Основи наукових досліджень
Автори: Шульдінер, Юлія Володимирівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Основи наукових досліджень". IІ семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : перший (бакалавр) ; галузь знань : 03 Гуманітарні освіти ; спеціальність : 035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська ; освітня програма : Переклад та англійська мова і література (ПАМіЛ) / укладач Ю. В. Шульдінер. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 7 с.
Короткий огляд (реферат): В процесі вивчення курсу студенти отримують знання, вміння і навички, що дозволяють знати основні методи і принципи активізації творчої діяльності в області наукових досліджень та інженерної творчості, вміти на практиці самостійно ставити та вирішувати творчі задачі, мати уявлення про інтенсивні технології творчої діяльності, складати математичну модель типових задач дослідження операцій, використовувати методи математичного програмування. Основним сенсом викладання навчальної дисципліни “Основи наукових досліджень та інженерної творчості ” є вміння співвідносити задачі управлінського характеру із математичними моделями задач дослідження операцій. Завданням вивчення дисципліни “Основи наукових досліджень ” є ознайомлення студентів з основними поняттями з дисципліни, порядком постановки і рішення творчих задач, методами активізації творчої діяльності, критеріями розвитку технічних об’єктів, методиками проведення експерименту, правилами оформлення звіту про науководослідну роботу та правилами складання і подання заявки на винахід та заявки на корисну модель.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22638
Розташовується у зібраннях:ОП "Переклад та англійська мова і література"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf402.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.