Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22645
Назва: Вступ до мовознавства
Автори: Близнюк, Леся Миколаївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Вступ до мовознавства". ІІ семестр 2022-2023 н.р. ; освітня програма : перший (бакалавр) ; галузь знань : 03 Гуманітарні науки ; спеціальність : 035 Філологія ; освітня програма : Переклад та англійська мова і література (ПАМіЛ) / укладач Л. М. Близнюк. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 12 с.
Короткий огляд (реферат): У час великих змін в економічному, політичному і культурному житті України важливе місце посідає реорганізація всієї системи освіти. Як ніколи постало зараз питання про підготовку висококваліфікованих національних кадрів, про формування духовно багатої особистості. Все це здійснити неможливо без оволодіння державною національною мовою як засобом спілкування, мислення, пізнання й самоутвердження у суспільному житті. Саме початковий курс «Вступ до мовознавства» розпочинає лінгвістичну підготовку студентів філологічних спеціальностей, готує їх до засвоєння інших мовознавчих дисциплін. У цьому курсі вам викладатимуться важливі проблеми мовознавства, буде розглянуто різні рівні мови та їх системна організація і пояснюються лінгвістичні терміни, які фактично є інструментом пояснення та осмислення мовних явищ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22645
Розташовується у зібраннях:ОП "Переклад та англійська мова і література"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf677.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.