Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22655
Назва: Історія та культура англомовних країн
Автори: Колесник, Костянтин Едуардович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Історія та культура англомовних країн". ІІ семестр 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : перший (бакалавр) ; галузь знань : 03 Гуманітарні освіти ; спеціальність : 035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша - англійська ; освітня програма : Переклад та англійська мова і література (ПАМіЛ) / укладач К. Е. Колесник. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 11 с.
Короткий огляд (реферат): Предметом навчальної дисципліни є закономірності розвитку та особливості історії, культури, традицій Англії та англомовних країн з часу їх заселення людьми та до наших днів. Міждисциплінарні зв’язки: вибіркова навчальна дисципліна «Історія та культура англомовних країн» є складовою гуманітарної підготовки бакалаврів. Курс знаходиться на перетині різних гуманітарних дисциплін, базується на знаннях студентів з всесвітньої історії, отриманих на доуніверситетському етапі навчання, а також на дисциплінах «Історія України та української культури» і «Історія науки і техніки». Знання і вміння студентів, отримані в курсі «Історія та культура англомовних країн», створюють певні передумови для вивчення таких дисциплін як «Лінгвокраїнознавство», «Історія зарубіжної літератури», «Політологія», «Філософія», «Соціологія», «Правознавство» та інші. Метою викладання навчальної дисципліни «Історія та культура англомовних країн» є створення цілісного уявлення про історичний розвиток англомовних країн в цілому та Великобританії зокрема, а також про основні та тенденції розвитку англійської культури, сприяти формуванню історичної свідомості майбутніх бакалаврів, розумінню особливостей культури Англії та англомовних країн.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22655
Розташовується у зібраннях:ОП "Переклад та англійська мова і література"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf1.09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.