Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22747
Title: Поліпшення якісних параметрів поверхневого шару за рахунок вдосконалення комплексної механічної обробки деталей залізничного призначення з високоміцного чавуну
Authors: Комарова, Ганна Леонідівна
Грибанов, Микола Віталійович
Issue Date: 2020
Publisher: Асоціація технологів-машинобудівників України
Citation: Комарова Г. Л. Поліпшення якісних параметрів поверхневого шару за рахунок вдосконалення комплексної механічної обробки деталей залізничного призначення з високоміцного чавуну / Г. Л. Комарова, М. В. Грибанов // Якість, стандартизація, контроль: теорія та практика: матеріали 20-ї Міжнародної науково-практичної конференції, 07-11 вересня 2020 р., м. Одеса. – Київ: АТМ України, 2020.– С. 68-70.
Abstract: Значного поліпшення якості машин, підвищення їх довговічності і великий економії металу в машинобудуванні можна досягти застосуванням високоякісних, високоміцних конструкційних матеріалів, а також впровадженням у виробництво прогресивної технології їх механічної обробки і поверхневого зміцнення. В даний час все більш широке застосування в машинобудуванні (в т.ч. на залізничному транспорті) знаходить високоміцний чавун з кулястим графітом (ВЧКГ). Завдяки своїм фізико-механічним і ливарним властивостям він з успіхом може використовуватися замість дорогого сталевого прокату, сірого і ковкого чавунів.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22747
Appears in Collections:2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Комарова.pdf2.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.