Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22754
Назва: Міжкультурна комунікація та переклад
Автори: Донець, Павло Миколайович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Міжкультурна комунікація та переклад". Семестр 1, 2 : 2023/2024 н.р. ; освітній рівень : другий (магістр) ; галузь знань : 03 Гуманітарні науки ; спеціальність : 035 Філологія ; освітня програма : Професійний переклад у транспортній галузі (ППТГ) / укладач П. М. Донець. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 7 с.
Короткий огляд (реферат): Формування у студентів компетенції, необхідні для успішної комунікації з представниками інших культур як у безпосередньому спілкуванні, так і при сприйнятті іншокультурних текстів, як в умовах рідної країни, так і в чужому міжкультурному оточенні, а також для успішної діяльності в ролі перекладача. Основним завданням вивчення навчальної дисципліни «Вступ до теорії міжкультурної комунікації» є ознайомити студентів з історією виникнення і теоретичними основами міжкультурної комунікації; дати їм можливість опанувати основні поняття та термінологію МКК, вивчити моделі і структурні компоненти міжкультурної комунікації; скласти собі уявлення про основні типи лінгвокультурних контрастів і засоби їх нейтралізації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22754
Розташовується у зібраннях:ОПП "Професійний переклад у транспортній галузі"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf381.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.