Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22761
Назва: Соціологія сім'ї
Автори: Даніл’ян, Вадим Олегович
Толстов, Іван Вікторович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Соціологія сім'ї". 2023- 2024 н.р. / укладачі : В. О. Даніл’ян, І. В. Толстов. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 15 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальна дисципліни «Соціологія сім'ї» формує соціальні орієнтації студентів, уявлення про соціальні зв'язки і соціальний детермінізм сім'ї як важливого соціального інституту з іншими соціальними інститутами соціуму в конкретно-історичних умовах життєдіяльності. Метою викладання навчальної дисципліни «Соціологія сім’ї» є теоретична та практична підготовка студентів, освоєння ними фундаментальних понять соціології сім’ї. Розгляд теоретичних поглядів на сімейно-шлюбні відносини, їх зміни з розвитком суспільства, процес формування, розвитку і функціонування сім'ї, її сутність як соціального інституту і малої соціальної групи Дисципліна «Соціологія сім'ї» дає уявлення про різні сторони сімейного життя, теоретичні підходи до визначення сутності, розуміння непростих проблем сім'ї як малої соціальної групи, шляхи подолання сімейних конфліктів, тенденції розвитку сучасної сім'ї в Україні. Вивчає всю сукупність проблем, пов’язаних із шлюбно-сімейними відносинами в конкретних культурних і соціально-економічних умовах. Актуальними для соціології сім’ї є вивчення проблем зміцнення сім’ї, запобігання розлучень, виховання дітей, специфіки молодих сімей, в тому числі студентських.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22761
Розташовується у зібраннях:ОПП "Професійний переклад у транспортній галузі"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf2.13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.