Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22762
Назва: Стратегія розвитку закладів вищої освіти в період повоєнного відновлення країни
Автори: Малихіна, Яна Анатоліївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Стратегія розвитку закладів вищої освіти в період повоєнного відновлення країни". 2022-2023 н.р. / укладач Я. А. Малихіна. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 8 с.
Короткий огляд (реферат): Освіта є найважливішою складовою інвестицій у формування і розвиток людського капіталу. Сфера освіти створює підґрунтя для інноваційного розвитку країни. Університети є осередками створення головного ресурсу економіки – знань, що реалізуються через створення суспільного блага, підвищення якості життя населення, зростання продуктивності праці. Сучасні університети відіграють роль майданчиків продукування інновацій у регіональних і національних екосистемах. Саме тому, в умовах сьогодення, постає питання, проаналізувати характеристики мережі державних ЗВО України з огляду на їх конкурентоспроможність та ознайомитись з науково обґрунтованими рекомендаціями щодо вдосконалення цієї мережі. Навчальна дисципліна «Стратегія розвитку закладів вищої освіти в період повоєнного відновлення країни» вивчає систематизований комплекс узагальнених знань про ефективність управління в системі вищої освіти та забезпечення якісної освітньої-наукової діяльності в період повоєнного відновлення країни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22762
Розташовується у зібраннях:ОПП "Професійний переклад у транспортній галузі"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf285.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.