Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22773
Назва: Етикет у професійній діяльності перекладача
Автори: Толстов, Іван Вікторович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Етикет у професійній діяльності перекладача" / укладач І. В. Толстов. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 12 с.
Короткий огляд (реферат): Актуальність вивчення дисципліни «Етикет у професійній діяльності перекладача» обумовлена тим, що по-перше, етикет є невід’ємною частиною культури та манери поведінки, які визначають норми та правила взаємодії між людьми у суспільстві; по-друге, у своїй діяльності перекладач зустрічається з різними культурами та звичаями, тому знання етикету допоможе йому вибрати правильну мову спілкування з клієнтом та отримати довіру й повагу від нього; по-третє, етикет допомагає підтримувати високі стандарти професійної поведінки, що є важливим для забезпечення якості перекладу та підтримання ділової репутації перекладача. Метою вивчення дисципліни «Етикет у професійній діяльності перекладача» є залучення студентів до фундаментальних моральних цінностей, перетворення їх у стійкі переконання та мотиви поведінки, ознайомлення студентів із цілісним уявленням про специфіку етикету, формування навичок для реалізації норм етикету на практиці з подальшим використання їх у майбутній професійній діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22773
Розташовується у зібраннях:Силабуси технічних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf1.68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.