Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22827
Назва: Ранжування заходів з енергозбереження на рейковому електричному транспорті методом MCDA
Інші назви: Ranking of energy saving measures in rail electric transport using the MCDA method
Автори: Ляшенко, В. М.
Яцько, Сергій Іванович
Liashenko, V. M.
Yatsko, S. I.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Ляшенко В. М. Ранжування заходів з енергозбереження на рейковому електричному транспорті методом MCDA / В. М. Ляшенко, С. І. Яцько // Інтелектуальні транспортні технології: тези доповідей III міжнар. наук.-техн. конф. (22-23 листопада 2023 р.). - Харків: УкрДУЗТ, 2023. - С. 54-55.
Короткий огляд (реферат): Для вирішення актуальних проблем організацій, зокрема транспортних підприємств, та для підтримки сталого їх розвитку важливо правильно оцінювати виклики, що виникають у процесі діяльності та розвитку, та розробляти ефективні стратегії. Ефективність прийнятої та реалізованої стратегії, загалом, залежить від вибору найбільш результативних рішень в рамках певних обмежень [1]. Результативність можна оцінити за витратами певних ресурсів – матеріальних, трудових, фінансових, часу – для досягнення поставленої мети. Формалізовані методи, такі як аналіз режимів і наслідків відмов (Failure Mode and Effect Analysis, FMEA) і багатокритеріальний аналіз рішень (Multi-Criteria Decision Analysis, MCDA), все частіше використовуються в різних сферах для сприяння ефективному прийняттю рішень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22827
Розташовується у зібраннях:Рухомий склад нового покоління: із ХХ в ХХІ сторіччя

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ляшенко.pdf665.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.