Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22890
Назва: Точкові методи місцезнаходження безпілотного поїзду та прилади обробки інформації на локомотиві
Автори: Змій, Сергій Олексійович
Прилипко, Андрій Андрійович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Точкові методи місцезнаходження безпілотного поїзду та прилади обробки інформації на локомотиві : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні системи сигнального авторегулювання та безпілотні поїзди» / укладачі : С. О. Змій, А. А. Прилипко ; кафедра автоматики та комп’ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків : УкрДУЗТ, 2024. - 91 с.
Короткий огляд (реферат): Описано методику вивчення та аналізу принципів побудови і дії точкового колійного датчика та приймальних локомотивних пристроїв. Наведено їх технічні характеристики, принципові схеми та основні принципи функціонування, застосування цих приладів для безпілотних поїздів. Методичні вказівки призначено для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» усіх форм здобуття освіти, що вивчають курс дисципліни «Інноваційні системи сигнального авторегулювання та безпілотні поїзди» і на інших рівнях вищої освіти та напрямках (програмах) підготовки студентів та магістрантів за рішенням лектора.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22890
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.