Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22904
Назва: Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни «Банківській менеджмент»
Автори: Карачарова, Катерина Анатоліївна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни «Банківській менеджмент» / укладач К. А. Карачарова ; кафедра фінансів, обліку і аудиту. - Харків : УкрДУЗТ, 2024. - 30 с.
Короткий огляд (реферат): Вивчення теоретичних основ менеджменту в різних аспектах, таких як формування та розподіл ресурсів, прибутковість, ризик та ліквідність, а також набуття навичок управління діяльністю конкретних фінансовокредитних установ (банків), є необхідними елементами підготовки магістра з фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку. Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Банківський менеджмент» для здобувачів вищої освіти в галузі знань 07 «Управління та адміністрування» всіх форм навчання за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» містить перелік тем, проблемних питань, тестових завдань, розрахункових завдань та список рекомендованої літератури для підготовки до практичних занять.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22904
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf405.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.