Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22919
Title: Підвищення безпеки руху та надійності функціонування сигнальних засобів тепловозів за рахунок застосування світлодіодних ліхтарів
Authors: Чигирик, Наталія Дмитрівна
Сумцов, Андрій Леонідович
Issue Date: 2014
Publisher: Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Citation: Чигирик Н. Д. Підвищення безпеки руху та надійності функціонування сигнальних засобів тепловозів за рахунок застосування світлодіодних ліхтарів / Н. Д. Чигирик, А. Л. Сумцов // Логістичне управління та безпека руху на транспорті: збірник тез науково-практичної конференцїї студентів та молодих вчених, 4-6 листопада 2014 р. – Сєвєродонецьк : СНУ ім. В. Даля, 2014. – С. 87-88.
Abstract: Забезпечення високого рівня безпеки руху при зменшені витрат на поточне утримання є одним з найголовніших напрямів розвитку залізничного транспорту. В локомотивному господарстві проводяться пошуки нових рішень щодо зменшення витрат на експлуатації рухомого складу з підвищенням надійності функціонування окремих вузлів та систем за рахунок використання сучасних досягнень науки та промисловості. Одним з напрямків, що безпосередньо впливає на безпеки руху поїздів, є збільшення надійності приладів сигналізації, зокрема прожекторів та буферних ліхтарів локомотивів, шляхом застосування світлодіодів замість ламп розжарення.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22919
Appears in Collections:2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Чигирик.pdf1.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.