Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22960
Назва: Управління виробничими групами
Автори: Куделя, Вікторія Іванівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Управління виробничими групами". 2023-2024 н.р.; освітній рівень : перший (бакалавр) / укладач В. І. Куделя. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 10 с.
Короткий огляд (реферат): Практика соціально-економічного розвитку нашої держави, орієнтація на взаємодію з міжнародним співтовариством, зокрема в економічній сфері, проблеми глобалізації потребують зміни парадигми підготовки виробничих кадрів, яка не відповідає сучасним вимогам розвитку бізнесу та менеджменту, оскільки не може позбутися стереотипів застарілої моделі управлінської діяльності, принципів класичної (раціональної, механістичної, бюрократичної) теорії управління. У сучасних умовах господарювання суттєво змінюється роль працівника, який з пасивного виконавця перетворюється на активного учасника виробництва, може й бажає брати участь в управлінні, прийнятті рішень не лише тактичного, а й перспективного значення. Людський чинник стає головним фактором виробництва, а витрати на персонал, на його розвиток вважаються першочерговими інвестиціями підприємців.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/22960
Розташовується у зібраннях:ОП "Публічне управління та адміністрування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf257.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.