Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2299
Назва: Основи банківської та інвестиційної діяльності
Автори: Калініченко, Людмила Леонідівна
Дата публікації: 2010
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Калініченко Л. Л. Основи банківської та інвестиційної діяльності : навчальний посібник / Л. Л. Калініченко. – Харків : УкрДАЗТ, 2010. – 231 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник дає змогу ознайомитися з основами інвестиційної діяльності, а також з базовими операціями сучасного вітчизняного комерційного банку, детально аналізуються різні аспекти функціонування банків у системі фінансового ринку: визначається сутність та економічні основи діяльності банків, регулювання відносин банку з клієнтами, організаційна структура банку та управління ним; розглянуто формування, склад і структуру ресурсів комерційного банку та їх розподіл в активні операції; висвітлено операції банків з обслуговування платіжного обороту та основи аналізу банківської діяльності. Тести, що складені до всього курсу, дають змогу студентам більш ефективно опрацювати навчальний матеріал. Посібник розрахований на студентів неекономічних спеціальностей всіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2299
ISBN: 978-966-2033-20-5
Розташовується у зібраннях:2010

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчальний посібник.pdf1.59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.