Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23007
Назва: Методичні вказівки та завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Фінансовий аналіз»
Автори: Кірдіна, Олена Григорівна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки та завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Фінансовий аналіз» / укладач О. Г. Кірдіна ; кафедра фінансів, обліку і аудиту. - Харків : УкрДУЗТ, 2024. - 49 с.
Короткий огляд (реферат): Запропоновані питання та задачі охоплюють матеріали кожної теми і дають змогу перевірити і закріпити рівень отриманих теоретичних знань. Перед розв'язанням задач з кожної теми здобувачі повинні насамперед вивчити Національні Положення (Стандарти) бухгалтерського обліку, які регулюють порядок обліку і відображення у фінансовій звітності активів, зобов'язань, капіталу та інші нормативно-правові, законодавчі та інструктивні матеріали. Крім цього, здобувачі повинні добре знати чинний План рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов'язань і господарських операцій підприємств та організацій. Методичні вказівки та завдання підготовлено відповідно до програми курсу «Фінансовий аналіз». Програмою курсу, крім лекцій та практичних занять, передбачено виконання курсової роботи. Методичні вказівки та завдання сприяють більш міцному засвоєнню здобувачами матеріалу, активізують навчальний процес.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23007
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf742.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.