Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23050
Назва: Оргацізація маркетингової діяльності в туризмі
Автори: Чебанова, Оксана Павлівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Оргацізація маркетингової діяльності в туризмі". ІІ семестр 2023-2024 н.р. / укладач О. П. Чебанова. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 9 с.
Короткий огляд (реферат): Надання послуг в області туризму є однією зі сфер бізнес-діяльності, яка інтенсивно розвивається. Ріст попиту та пропозиції в області туризму та соціально- культурного сервісу характерний як для більшості розвинутих закордонних країн, так і для України. Перехід до ринкової економіки, разом із значними перевагами, призводить до ускладнення умов діяльності підприємств сфери обслуговування, обумовленого, зокрема, посиленням конкурентної боротьби на ринку готельного господарства та туризму. Тому в ході підготовки студентів необхідно вивчення досвіду діяльності суб’єктів підприємництва на ринку послуг у розвинутих країнах для того щоб наочно продемонструвати студентам, що в умовах жорсткої конкуренції домагатися конкурентних переваг вдається лише тим підприємствам, які будують свою діяльність на основі концепції маркетингу. Вивчення дисципліни базується на знанні загальних та спеціальних дисциплін: маркетингу, менеджменту, промисловому маркетингу, маркетингової товарної політики та маркетингової цінової політики. Дисципліна «Організація маркетингової діяльності в туризмі» входить до блоку базових дисциплін професійної підготовки бакалавра за спеціальністю 075 «Маркетинг». Вивчаючі цей курс, студенти засвоюють теоретичні основи маркетингової діяльності туристичної фірми на ринку, вивчають особливості функціонування туристичного ринку, формують практичні вміння управляти діяльністю підприємств туристичної індустрії, а також навчаються опанувати сучасними методиками проведення аналізу маркетингового середовища, вибору цільового сегмента споживачів, а також розробки ефективної маркетингової концепції підприємства в туристичному бізнесі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23050
Розташовується у зібраннях:ОП "Соціальні мережі та медіакомунікації"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf482.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.