Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23097
Назва: Управління бізнес-процесами
Автори: Куделя, Вікторія Іванівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Управління бізнес-процесами". 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : перший (бакалавр) / укладач В. І. Куделя. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 10 с.
Короткий огляд (реферат): Управління бізнес-процесами – навчальна дисципліна, що вивчає інструментарій процесного підходу, технології моделювання та опису бізнес-процесів підприємства, методи їх статистичного контролю та ідентифікації проблем функціонування процесів, технології покращення бізнес-процесів, процедуру управління запасами та поставками. Метою викладання навчальної дисципліни «Управління бізнес-процесами» є формування у студентів управлінського мислення, комплексу теоретичних знань і практичних навичок щодо формування та реалізації політики ефективного управління в сучасних організаціях, що базується на реінжинірингу системи бізнес-процесів організації. Основними завданнями, що будуть вирішені у процесі викладання дисципліни, є теоретична та практична підготовка студентів з питань: формування ефективної системи управління в організації; обґрунтовування концептуальних засад та методологічних принципів управління бізнес-процесами компанії; формування та аналіз системи управління бізнес-процесами, узгодження бізнес-процесів організації; порівняння методик моделювання бізнес-процесів, ідентифікації і виділення бізнес-процесів, технології опису бізнес-процесів та їх ранжування, визначення цілей і критеріїв оптимізації бізнеспроцесів, ключових показників результативності бізнес-процесів. Дисципліна «Управління бізнес-процесами» буде корисна людям всіх спеціальностей, особливо для тих, хто прагне досягти успіхів у власній кар’єрі і ефективно керувати своїми підлеглими.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23097
Розташовується у зібраннях:ОП "Управління персоналом та економіка праці"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf213.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.