Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23121
Назва: Менеджмент
Автори: Чебанова, Оксана Павлівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Менеджмент". ІІ семестр 2023-2024 н. р. ; освітній рівень : перший (бакалавр) ; галузь знань : 07 Управління та адміністрування ; спеціальність : 071 Облік і оподаткування, 075 Маркетинг, 073 Менеджмент, 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність ; освітні програми : Облік, аудит і оподаткування банків і фінансових установ, Маркетинг, Управління фінансами, Банківська справа і страхування, Управління фінансами та трейдинг на світових фінансових ринках, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, Економіка підприємства / укладач : О. П. Чебанова. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 12 с.
Короткий огляд (реферат): Курс менеджменту дозволяє сформувати управлінське світогляд; ознайомитись з основними функціями менеджера: планувати, віддавати розпорядження, організовувати, мотивувати і ін; надасть знання і навички в формуванні культури організації, що підходить для її завдань; навчить управляти змінами в організації. Цей курс дозволяє сформувати ціннісне ставлення до навколишнього світу і бізнесу в цілому. Якщо ви не знаєте, не знаєте, чого ще не вистачає саме вашій справі, щоб стати по-справжньому успішним, значить, прийшов час вислухати тих, хто може дати цінну пораду. У кожного управлінця є якийсь нереалізований потенціал, який і потрібно спробувати випустити на поверхню. Можна як завгодно довго говорити про те, що успішність залежить від уміння вести переговори і організовувати робочий час, від інтуїції і деяких знань, а можна навчитися всього цього в теорії і пізнати, як це працює на практиці і що значить дійсно ефективний менеджмент. Головне призначення цього курсу - курс дасть необхідний рівень для здійснення управлінської, інформаційно-аналітичної та новаторської діяльності формування комплексу знань, умінь та навичок з управління, підприємницькою діяльністю середніх та малих підприємств, установ і організацій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23121
Розташовується у зібраннях:ОП "Управління фінансами та трейдинг на світових фінансових ринках"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Менеджмент 2023-24.pdf214.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.