Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23138
Назва: Ринок цінних паперів
Автори: Тройнікова, Олена Миколаївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Ринок цінних паперів". 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : перший (бакалавр) ; галузь знань : 07 Управління і адміністрування ; спеціальність : 072Фінанси,банківська справа та страхування ; освітня програма : Ринок криптовалют, трейдинг та управління фінансами / укладач О. М. Тройнікова. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 5 с.
Короткий огляд (реферат): В умовах ринкової економіки перерозподіл фінансових ресурсів між зберігачами, що мають тимчасово вільні кошти, і користувачами, що зазнають нестачу у фінансових коштах, забезпечується за допомогою ефективно функціонуючої фінансової системи, яка представляє собою це сукупність ринків, інститутів та інструментів, які використовуються для здійснення фінансових операцій. Курс «Ринок цінних паперів» дозволяє зрозуміти сутність, структуру і функції ринку цінних паперів, правила ринкової взаємодії емітентів, інвесторів та фінансових посередників, опанувати методичні підходи до розрахунку і оцінки економіко- статистичних показників та індикаторів фондового ринку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23138
Розташовується у зібраннях:ОП "Управління фінансами та трейдинг на світових фінансових ринках"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf327.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.