Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23187
Title: Міждисциплінарний зв’язок в економічній науці економіки та обліково-контрольних дисциплін в контексті «малого» та «широкого» філософського кола
Authors: Євсєєва, Ольга Олексіївна
Issue Date: 2023
Publisher: Мачулін
Citation: Євсєєва О. О. Міждисциплінарний зв’язок в економічній науці економіки та обліково-контрольних дисциплін в контексті «малого» та «широкого» філософського кола / О. О. Євсєєва // Людина, суспільство, комунікативні технології: матеріали ХI міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 жовтня 2023р.). - Харків: Мачулін, 2023. - С. 148-149.
Abstract: Філософські проблеми співвідношення економічної теорії та практики, різних галузей науки між собою в Україні набувають актуальності в процесі осягнення та реагування на глобальні виклики сучасного динамічного світу. Спостерігаються дві суперечливі тенденції вирішення глобальної соціокультурної кризи. З одного боку, це намагання гармонізувати відносини між людьми шляхом переосмислення підходів до кооперації, надання нового імпульсу світовій економіці тощо, а з іншого – торгові, релігійні та інші протистояння, які часто перетворюються на конфлікти, що отримують небажані асоціальні форми. У зв’язку з цим особливо гостро постає проблема розвитку такого наукового напряму, як філософія економіки з метою подолання наслідків соціально-економічної кризи в Україні.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23187
Appears in Collections:Людина, суспільство, комунікативні технології

Files in This Item:
File SizeFormat 
Євсєєва.pdf379.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.