Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23210
Title: Соціальна відповідальність в сфері залізничного транспорту в умовах військового стану: екологоекономічна компонента
Authors: Соломніков, Іван Володимирович
Семенцова, Олена Володимирівна
Issue Date: 2023
Publisher: Мачулін
Citation: Соломніков І. В. Соціальна відповідальність в сфері залізничного транспорту в умовах військового стану: екологоекономічна компонента / І. В. Соломніков, О. В. Семенцова // Людина, суспільство, комунікативні технології: матеріали ХI міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 жовтня 2023р.). - Харків: Мачулін, 2023. - С. 161-162.
Abstract: В умовах сьогодення все більше актуалізуються проблеми екологічної відповідальності бізнесу, що зумовлено не тільки загальносвітовими тенденціями, але і умовами ведення повномасштабних військових дій в Україні. Щодня під впливом дій агресора руйнуються цивільні та промислові об’єкти, підприємства паливної енергетики тощо. Постійно існуюча загроза радіологічного забруднення через невідповідальну та непідконтрольну експлуатацію захоплених об’єктів атомної енергетики, обстріли та неконтрольованість ситуації; пожежі, руйнація екосистем – це все те, з чим має справу щодня Україна як наслідок повномасштабних військових дій. В таких складних умовах загроз техногенних та екологічних катастроф все більше актуалізуються питання соціальної відповідальності бізнесу та її екологоекономічної компоненти, зокрема в залізничній галузі.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23210
Appears in Collections:Людина, суспільство, комунікативні технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Соломніков.pdf351.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.