Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23251
Назва: Статистика залізничного транспорту
Автори: Лисьонкова, Наталія Миколаївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Силабус з дисципліни "Статистика залізничного транспорту". 2023-2024 н.р. ; освітній рівень : перший (бакалавр) ; галузь знань : 07 Управління і адміністрування ; спеціальність : 072 Фінанси, банківська справа і страхування ; освітня програма : Управління фінансами, банківська справа і страхування / укладач Н. М. Лисьонкова. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 7 с.
Короткий огляд (реферат): В даному курсі розглядаються питання кількісних характеристик транспортного процесу на основі обробки масових даних. Він ґрунтується на загальній теорії статистики й на особливих прийомах одержання первинних даних, які визначаються особливостями транспортної продукції транспорту. Збирання, способи та методи обробки даних, формулювання висновків таприйняття на їх основі управлінських рішень є необхідними питаннями для ефективного функціонування підприємств транспортної галузі, тому їх знання необхідні приформуваннінавичокдля майбутніх фахівців транспортної галузі. Вивчення сучасних особливостей, що супроводжують транспортніпроцеси на залізничницях дозволяє сформувати реальні данні поточного та минулого періоду, що в свою чергу дає можливість встановити реальний стан процесу та надає змогу надалі спрогнозувати його та сформувати стратегію на перспективу. Курс «Статистика залізничного транспорту» є одним із системо утворюючих при формуванні компетенцій сучасного фінансиста.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23251
Розташовується у зібраннях:ОП "Управління фінансами, банківська справа та страхування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силабус.pdf333.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.