Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23289
Назва: Підвищення ефективності роботи локомотивних депо
Автори: Клименко, Олександр Вікторович
Обозний, Олександр Миколайович
Максимов, М. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Мачулін
Бібліографічний опис: Клименко О. В. Підвищення ефективності роботи локомотивних депо / О. В. Клименко, О. М. Обозний, М. В. Максимов // Людина, суспільство, комунікативні технології: матеріали ХI міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 жовтня 2023р.). - Харків: Мачулін, 2023. - С. 191-193.
Короткий огляд (реферат): Залізничний транспорт України є великою і складною технічною та соціально-економічною системою, яка перебуває у постійній взаємодії з галузями промисловості та сільського господарства. Функціонування залізниць України в умовах реформування її економіки потребує нестандартних управлінських рішень, що забезпечують зростання продуктивності праці, покращення експлуатаційних показників роботи рухомого складу, його надійності та підвищення ефективності фінансової діяльності локомотивних депо. Нові економічні відносини висувають на передній план необхідність запровадження на транспорті нових форм організації та планування роботи та поточного утримання локомотивного парку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23289
Розташовується у зібраннях:Людина, суспільство, комунікативні технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Клименко.pdf377.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.