Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23321
Назва: Людина, суспільство, комунікативні технології
Дата публікації: 2023
Видавництво: Мачулін
Бібліографічний опис: Людина, суспільство, комунікативні технології: матеріали ХI міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 жовтня 2023р.). - Харків: Мачулін, 2023. - 242 с.
Короткий огляд (реферат): Технічні, економіко-правові та гуманітарні науки – основні вектори роботи конференції. Зазначені напрямки відображають важливі аспекти нашого сучасного світу й сприяють розвитку не тільки транспортного сектору, але й суспільства в цілому. Український державний університет залізничного транспорту завжди прагнув бути лідером у сфері транспортної освіти та наукових досліджень. Ми пишаємося тим, що можемо бути частиною цього заходу, де об'єднуються наука, практика і спільна бажання розвивати наше суспільство. На цьому етапі історичного розвитку, коли світова спільнота стикається з багатьма глобальними та локальними (регіональними) викликами, Ваші наукові пошуки та досягнення мають особливу вагу. Сучасна промисловість й індустрії – це не тільки технології та інженерні рішення, але вміння взаємодіяти з іншими людьми, працювати в команді, застосовувати навички креативного мислення, презентувати власні ідеї і комунікувати з іншими людьми. Все перелічене є важливими аспектами розвитку сучасного суспільства. В поточному році конференція знову проводиться в складних умовах, проте саме це надає їй особливого значення. А Інтернет та комунікативні технології дозволяють нам зблизити нашу віддалену спільноту, дати можливість спілкуватися, обмінюватися думками та знаннями. Водночас це не лише привід для обміну знаннями, але й можливість зрозуміти, як результати наших з Вами наукових пошуків можуть сприяти економічному та соціальному зростанню та майбутній відбудові нашої держави.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23321
Розташовується у зібраннях:Людина, суспільство, комунікативні технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Людина, суспільство, комунікативні технології.pdf6.19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.