Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23341
Назва: Новітні технології та матеріали у вагонобудуванні : конспект лекцій
Автори: Волошин, Дмитро Ігорович
Волошина, Людмила Володимирівна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Волошин Д. І. Новітні технології та матеріали у вагонобудуванні : конспект лекцій / Д. І. Волошин, Л. В. Волошина. - Харків : УкрДУЗТ, 2024. - 87 с.
Короткий огляд (реферат): Конспект лекцій «Новітні технології та матеріали у вагонобудуванні» спрямований на формування теоретичних знань в галузі прогресивних технологій вагонобудування і є складовою навчальнометодичного комплексу дисципліни. Конспект лекцій містить теоретичний матеріал, в якому розглянуто основні тенденції розвитку нових конструкцій пасажирських та вантажних вагонів, особливості розвитку високошвидкісного рухомого складу, новітні підходи до технологічних процесів при виготовленні вагонів, перспективні системи управління виробничими системами та інтелектуальні технології експлуатації рухомого складу. Рекомендується для видання і використання в навчальному процесі УкрДУЗТ для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 273 «Залізничний транспорт», освітньої програми «Вагони та вагонне господарство» усіх форм здобуття освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23341
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекцій.pdf3.84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.